Açıklama
Hakiki balda üretim aşamasında herhangi bir müdahaleye maruz kalmadan üretildiği ve altı ay kapalı kalıp toplu iğne başı kadar bir aydınlık görmediği için kapalı kovan balı yani karakovan balı denir.
Dağların sırtlarında kurulmuş olan doğal şifa fabrikalarında üretilir. Üretim ve yönetim tamamen arılara bırakılmıştır.
Tamamıyla natüreldir, peteği olduğu gibi yenir, insan eli değmeden arı kendi isteğine göre hazırlamıştır.
Şeker hastalarının kontrollü bir şekilde yiyebilecekleri; katkısız, %100 saf, glikoz içermeyen, natürel, özel, her derde deva doğa harikası hakiki karakovan balıdır. Midenin, karaciğerin ve solunum yollarının daha düzenli hale gelmesinde önemli bir besin kaynağıdır.
Ticari glikoz oranı %0’dır.
Reviews
Henüz yorum yapılmamış